Dongguan fuming sealing material Co., Ltd

Zprávy

Těsný materiál: správná montážní metoda těsnění těsnění
Čas vydání: 2020-09-23 17:55:56  Hity: 8

Plyn těsnění těsnění materiálu je statická těsnění část k vyřešení problému " tekoucí, vydávající, kapající a prosakující " Dobře.Vzhledem k tomu, že existuje mnoho druhů statické těsnění struktury, podle těchto statických těsnění formy, tam jsou odpovídající ploché těsnění, eliptické těsnění, těsnění čočky, kuželové povrchové těsnění, kapalinové těsnění těsnění, O-ring a různé samotěsnění těsnění.

Správná instalace těsnění by měla být provedena za podmínky, že konstrukce spoje s přírubou nebo struktura spoje se závitem, statická těsnicí plocha a těsnění jsou nepochybně zkontrolovány a ostatní části ventilů jsou neporušené.

Před instalací těsnění musí být těsnicí plocha, těsnění, nit a rotující část šroubu a matice pokryty vrstvou prachu z grafitu nebo mazacího činidla smíchaného s olejem (nebo vodou) a těsnění a grafit musí být udržovány čisté.

Plyn instalovaný na těsnícím povrchu by měl být ve středu a správně.Nemělo by být zkresleno nebo rozšířeno do ventilové komory nebo umístěno na rameni.Vnitřní průměr těsnění by měl být větší než vnitřní otvor těsnícího povrchu a vnější průměr by měl být o něco menší než vnější průměr těsnění povrchu, aby se zajistilo jednotné stlačení těsnění.

Lze instalovat pouze jedno těsnění a mezi uzavíracími povrchy nesmí být instalováno dva nebo více kusů, aby se odstranila nedostatečná mezera mezi oběma těsnícími tvářemi.

Uzavření eliptického těsnění musí zajistit, aby se vnitřní a vnější kroužky těsnění vzájemně dotýkaly, a dva konce těsnění nesmí být v kontaktu se dnem drážky.

Pro montáž O-kroužku by kromě kroužku a drážky měly splňovat požadavky na konstrukci, mělo by být vhodné množství komprese.Celkový stupeň zploštění kovových dutých O-kroužků je 10% 40%, rychlost komprese deformace gumového O-kroužku je 13% 20% pro statické těsnění na válcovém povrchu a 15% 25% pro statický těsnící povrch roviny.U vysokého vnitřního tlaku by deformace komprese měla být ve vakuu vyšší.Na předpoklad zajištění těsnění, čím menší je rychlost komprese deformace je, tím lepší, a životnost O-ring může být prodloužena.

Před těsněním je na horním krytu, ventil by měl být v otevřené poloze, aby nedošlo k ovlivnění instalace a poškození částí ventilu.Kryt by měl být v souladu s polohou.Není povoleno dotyk těsnění tlačením a taháním, aby se zabránilo posuvu a poškrábání těsnění.Při nastavování polohy krytu by měla být víko pomalu zvednuto, a pak jemně položeno do zarovnání.

Plynové těsnění s šroubovým připojením nebo se závitem musí být instalováno v horizontální poloze (u krytu těsnění připojeného k šroubu se v případě polohy hasáku nesmí použít hasák).závit šroubu musí být symetricky, střídavě a rovnoměrně utáhnut a šrouby musí být plně ohnuté, čisté a bez volné volnosti.

Než se těsnění lisuje, je nutno jasně porozumět vlastnostem tlaku, teploty, střední vlastnosti a těsnění materiálu, aby se určilo preload.Preload by měl být co nejvíce snížen bez úniku během tlakové zkoušky (nadměrné předeload snadno poškodí těsnění a způsobí, že těsnění ztratí odolnost).

Po upevňování těsnění je nutné zajistit, aby mezi spojovacími díly byla předem utažená mezera, aby bylo v případě těsnění zajištěno předutažení.

Při práci při vysoké teplotě vytvoří šroub vysokoteplotní úchylku, relaxaci stresu a deformaci, což povede k úniku těsnění a vyžaduje napnutí.Naopak, za nízkých teplotních podmínek se šroub zmenší a potřebuje uvolnit chlad.Zatažení znamená přetlakování a uvolnění za studena je tlaková úleva.Po udržení pracovní teploty na 24h je třeba provést napnutí za tepla a uvolnění za studena.

zmkm-800_800 (4).jpg

Předchozí: Výrobce zalévacího lepidla: po...

další: Výrobce stavebního lepidla: ví...