Dongguan fuming sealing material Co., Ltd

Zprávy

Výrobce zalévacího lepidla: požadavky na fyzikální vlastnosti a analýza nákladového výkonu LED tepelně vodivého zalévacího lepidla
Čas vydání: 2020-09-23 17:52:25  Hity: 9

Výrobci zalévacích lepidel vám říkají, že ledové vodivé zalévací lepidlo má vysoký index lomu a vysokou propustnost, může chránit LED čip, zvyšovat světelný tok LED, nízkou viskozitu, snadno odpěňovat, vhodné pro zalévání a formování, takže LED má lepší trvanlivost a spolehlivost .

Tiskový dvousložkový zalévací silikagel s vysokou tepelnou vodivostí je druh dvousložkového, vysoce tepelně vodivého, vytvrditelného při pokojové teplotě, dlouhé pracovní doby a ohnivzdorného výkonu. Je zvláště vhodný pro plnění kondenzátorů a malých elektronických zařízení. Jejich pružné a elastické vlastnosti jim umožňují pokrýt velmi nerovné povrchy. Teplo se přenáší ze separačního zařízení nebo celého PCB na kovový plášť nebo difúzní desku, což může zlepšit účinnost a životnost topných elektronických součástek. Vulkanizovaný silikonový kaučuk lze rozdělit na elastický ledový tepelně vodivý silikagel a silikonový kaučuk, první má nižší pevnost, druhý má vyšší pevnost. Má vynikající elektrickou a chemickou stabilitu, odolnost proti vodě, odolnost proti ozónu, odolnost proti stárnutí počasí, hydrofobní, odolný proti vlhkosti, nárazům a bez poškození. Jejich vulkanizační mechanismus je založen na adiční reakci vinylu (nebo propylenu) na koncovou skupinu silikonového kaučuku a hydrosilylovou skupinu molekul síťovacího činidla.

Definice tepelně vodivého epoxidového zalévacího lepidla: běžně používané elektronické zalévací lepidlo patří do tekutého koloidu, který před vytvrzením není suchý a po vytvrzení bude velmi tvrdý. Jeho funkce vodotěsnosti a odolnosti proti vlhkosti, prachu, izolace, vedení tepla, důvěrnosti, odolnosti proti korozi, teplotní odolnosti a rázové odolnosti se také projeví po vytvrzení. Tepelně vodivé zalévací lepidlo je druh dvousložkového, vysoké tepelné vodivosti, vytvrzování při pokojové teplotě, dlouhé pracovní doby a ohnivzdorného výkonu. Je zvláště vhodný pro plnění kondenzátorů a malých elektronických zařízení.

22.png

Předchozí: Těsnící materiál: čemu je t...

další: Těsný materiál: správná mont...