Dongguan fuming sealing material Co., Ltd

Zprávy

Těsnící materiál: čemu je třeba věnovat pozornost při vulkanizaci těsnicího kroužku
Čas vydání: 2020-09-23 17:49:26  Hity: 10

Výrobci těsnících materiálů vám říkají, že současným vývojovým trendem je postupný vývoj metody vstřikovacího tlaku, ale vzhledem k jejich odlišnému rozsahu přizpůsobení je koexistence a vývoj těchto tří stále realitou. Podle jeho charakteristik je hlavní metodou formování O-kroužku formování desky.

V procesu vulkanizace formováním musí být teplota, čas a tlak vytvrzování přísně a správně kontrolovány a musí být kdykoli věnována pozornost změně teploty a dalších parametrů během procesu vytvrzování a mělo by být provedeno odpovídající ošetření, jinak bude v produktu nedostatek síry nebo více síry. Pokud je použit automatický kontrolní systém, celý proces vytvrzování bude automaticky zaznamenán a kontrolován, aby bylo zajištěno, že produkt dosáhne pozitivního stupně vytvrzení.

Vulkanizační teplota je jednou ze základních podmínek vulkanizační reakce ve tvaru O kaučuku, která přímo ovlivňuje rychlost vulkanizace a kvalitu produktu. Vysoká teplota vytvrzování, vysoká rychlost vytvrzování a vysoká účinnost výroby; nízká teplota vytvrzování a pomalá rychlost vytvrzování. Nejvhodnější teplota vytvrzování přírodního kaučuku je 143 150 - 150 ℃ a teplota syntetického kaučuku 150 ℃ ~ 180 ℃. Doba vytvrzování se obvykle stanoví podle stanovené teploty vytvrzování a doba vytvrzení se stanoví zkouškou.

Účelem stlačování pryžových výrobků během vulkanizace je zajistit, aby směs snadno tekla a vyplnila dutinu formy, zabránila bublinám během vulkanizace a zlepšila se kompaktnost výrobků. Tlak vulkanizace závisí na tvrdosti gumy a velikosti formy. Když je tvrdost gumy vysoká a velikost formy velká, může být tlak vyšší, jinak by měl být tlak odpovídajícím způsobem snížen.

ABUIABACGAAgyN33_QUo2_Sj5wcwmAI4yAE.jpg


Předchozí: Výrobce zalévacího lepidla: vl...

další: Výrobce zalévacího lepidla: po...